oppnadorrren_ahlens

Yrkesdörren <3 Åhléns

Vägen in på den svenska arbetsmarknaden är ibland onödigt svår. På en arbetsmarknad där vartannat företag rekryterar via kontakter blir ett professionellt nätverk ofta avgörande. Det skapar en klyfta mellan etablerade och utrikes födda svenskar. Yrkesdörren matchar Dörröppnare (etablerade svenskar) med Deltagare (utrikes födda) för ett ömsesidigt kunskaps- och erfarenhetsutbyte som breddar nätverk. Ni träffas under en timme för ett samtal om ämnen relaterade till er gemensamma bransch och arbetsmarknaden i allmänhet.

Presentkort på Åhléns

Glöm inte att ta ett foto efter ert möte och skicka in till kampanj@oppnadorren.se för att ha chansen att få varsitt presentkort från Åhléns. Läs mer om hur du går tillväga här.

Hur går det till? 

1. Registrera dig och matchas
När du registrerat dig kommer du matchas med någon inom samma bransch som du. Vi gör vårt bästa att hitta någon som matchar din profil.

2. Träffas i 1 timme
Vi ger ett förslag på när ni kan träffas, men ni bestämmer själva när, var och hur ni ses. Under mötet kan ni ta stöd av vår samtalsguide eller fritt samtala om er gemensamma bransch, kompetensutveckling, hur man utformar ett CV och liknande.

3. Efteråt 
Om ni känner att det finns mer att prata om får ni självklart fortsätta hålla kontakten efteråt – om inte så kan ni vara nöjda att ha träffat en ny person för ett ömsesidigt kunskaps- och erfarenhetsutbyte.