Anta utmaningen!

Registrera dig och matchas med en utrikesfödd inom din bransch, träffas en timme, dela två kontakter, och visa att just din stad är bäst på integration!

Må bästa stad vinna!

Vilken stad är bäst på integration?

Sedan Yrkesdörrens start år 2015 har Stockholm kontinuerligt varit den stad där procentuellt flest etablerade svenskar har öppnat dörren för någon som är ny i landet. Frågan är då – är Stockholmare bättre på integration? Nu nollställer vi räkningen för att ge Göteborg, Malmö, Örebro och Gävle chansen att utmana Stockholmarna och erövra platsen som den bästa staden på integration, medan Stockholmarna får kämpa för att behålla förstaplatsen.

Det är enkelt och roligt att ta ett möte med en utrikesfödd inom samma bransch som en själv, och otroligt berikande för båda parter! Alla har en timme över. Antar du utmaningen?

Fram till sista maj kommer vi att räkna varje person som registrerar sig som dörröppnare i de olika städerna. I början av juni så kommer vinnarna presenteras på den här sidan, samt på alla våra sociala kanaler.

Må bästa stad vinna!

Hur går det till?

1

Registrera dig och matchas

När du registrerat dig kommer du matchas med någon inom samma bransch som du, men som har en annan bakgrund.

2

Träffas i 1 timme

Vi ger sedan ett förslag på när ni kan träffas, men ni bestämmer själva när, var och hur ni ses. Om ni vill kan ni ta stöd av vår samtalsguide under samtalet.

3

Dela 2 kontakter

Efter mötet delar du som är dörröppnare med dig av 2 nya kontakter till den som är ny i Sverige!

Vad förväntas av dig som etablerad svensk före, under och efter mötet?