logo

Sveriges största digitala Nätverkslunch med Jobbfestivalen

Via länk

Välkommen till Sveriges största digitala Nätverkslunch med Yrkesdörren och Jobbfestivalen

Yrkesdörren och Jobbfestivalen bjuder in till Sveriges största digitala Nätverkslunch där det bjuds på en spännande föreläsning med Max HR-chef Charlotte Welin Zetterlund, givande möten mellan nya och etablerade svenskar och spännande överraskningar!

Charlotte kommer att inleda med att berätta om varför och hur Max valt att satsa på mångfaldsrekrytering, vad man tittar på när man rekryterar kandidater och hur denna strategi blivit en viktig del av Max som företag. Därefter får du som Dörröppnare, dvs etablerad svensk, och du som ny svensk, fortsätta samtalet i ett individuellt digitalt möte där vi på förhand matchat er utifrån er bransch- och yrkeserfarenhet.

Under 30 min kommer ni i ett individuellt digitalt möte, via länk, prata om er gemensamma bransch, den svenska arbetsmarkanden, vilka sociala koder som gäller, hur man skriver ett bra CV eller profil på LinkedIn, m.m. Ta tillfället i akt att spinna vidare på intressanta medskick från Charlottes berättelse om Max. Låt kreativiteten kring samtalsämnen flöda och få ny kunskap samtidigt som du breddar ditt nätverk!

Kort om...

Yrkesdörren: Visste du att 8 av 10 jobb förmedlas genom kontakter? De nätverk vi har är med andra ord direkt avgörande för att komma in på arbetsmarknaden. Yrkesdörren skapar möten mellan etablerade och utrikesfödda svenskar inom samma bransch för att bredda våra nätverk och är ett initiativ av Axfoundation som är en icke vinstdrivande och fristående verksamhet grundad av Antonia Ax:son Johnson.

Jobbfestivalen: Jobbfestivalen i Kungsträdgården - Sveriges största jobbmässa med fokus på mångfald skulle ha hållits 25 maj. Givet situationen med COVID-19 kommer Jobbfestivalen istället äga rum våren 2021. Därför är initiativtagarna bakom Jobbfestivalen, Mats Wernheim och Christian Hultén, jätteglada att tillsammans med Yrkesdörren kunna arrangera Sverige största digitala Nätverkslunch.

Sista anmälningsdagen: måndag 11 maj, 2020

Anmälan har nu stängt