logo

Nätverksträff på Martin & serveras mässa i Nacka

Augustendalstorget 6, 131 52 Nacka Strand.

Yrkesdörren och Martin & Servera öppnar dörrar på smak- och inspirationsmässa 5 november

Martin & Serveras stora inspirationsmässa i Stockholm lockar flera hundra besökare från restaurangbranschen. Det är leverantörer, krögare, och andra samarbetspartners till Martin & Servera som samlas för att under en dag byta erfarenheter, inspireras av nymodigheter och gå på spännande seminarium. Om du är nyfiken på restaurangbranschen och är med i Yrkesdörrens nätverk erbjuds du att komma till mässan som Martin & Serveras gäst. Du får fri entré till mässan och får möjlighet att träffa personer från branschen. Kanske uppstår en möjlighet till en längre fika eller lunch – och i förlängningen ett jobb.

Kort om Yrkesdörren

Visste du att 7 av 10 jobb förmedlas genom kontakter? De nätverk vi har är med andra ord direkt avgörande för att komma in på arbetsmarknaden.Yrkesdörren skapar möten mellan etablerade svenskar och utrikesfödda inom samma bransch för att bredda våra nätverk.

Anmäl dig genom att klicka på knappen "Anmäl dig här" och följa de olika stegen. Vi har ett begränsat antal platser. Anmäl dig så kontaktar vi dig om du har fått en plats.

Vid frågor gällande anmälningen kontakta kontakt@yrkesdorren.se