logo

Nätverksträff med Spotify

Regeringsgatan 19, 111 53 Stockholm, Sverige

Välkommen till Yrkesdörrens nätverksträff med Spotify.

Spotify är världens största online-musiktjänst och en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare där hundratals internationella talanger söker sig till.

Syftet med mötet är att bredda bägge parters nätverk genom att under en timme samtala om hur er gemensamma bransch fungerar i Sverige samt tips på hur man bäst tar sig in på arbetsmarknaden. Efter mötet ska du som är etablerad svensk dela med dig av 1-2 kontakter från ditt nätverk som din match kan träffa för att lära sig mer om branschen och samtidigt bygga sitt nätverk.

Kort om Yrkesdörren

Visste du att 7 av 10 jobb förmedlas genom kontakter? De nätverk vi har är med andra ord direkt avgörande för att komma in på arbetsmarknaden.Yrkesdörren skapar möten mellan etablerade svenskar och utrikesfödda inom samma bransch för att bredda våra nätverk.

Får du bekräftelse tänk på att planera din resa så att du kommer ca 20-30 minuter innan träffen börjar för registrering. Ingången till Spotify är nära en byggarbetsplats snett mittemot Mcdonalds, registrera dig sedan vid receptionen.

Välkommen att anmäla dig.