logo

Nätverksträff med Claremont AB på Järvaveckan

Solhems hagväg 2, 163 41 Spånga, Sverige

Yrkesdörrens nätverksträff med Claremont på Järvaveckan.

Under eventet på Järvaveckan, torsdagen den 13/6,kl. 15:00-16:00, kommer Yrkesdörren att matcha Claremonts medarbetare med deltagare från Yrkesdörrens verksamhet som har verkat inom IT-branschen i andra länder. Syftet med mötet är att bredda bägge parters nätverk genom att under en timme samtala om hur er gemensamma bransch fungerar samt att du kan ge tips på hur deltagarna bäst tar sig in på arbetsmarknaden i Sverige. Efter mötet ska du som är etablerad svensk dela med dig av 1-2 kontakter från ditt nätverk som din match kan träffa för att lära sig mer om branschen och samtidigt bygga sitt nätverk.”

Kort om Claremont AB

Claremont erbjuder konsulttjänster för en digital värld med tjänster inom tre kärnområden; Business, Technology & Experience. Genom engagemang och entreprenörsdriv utvecklar de strategier och lösningar som får både individ och företag att växa.

"Vi växer tillsammans"

Med utnämningar såsom Karriärföretag 2019, DI Gasell (2013, 2014, 2015) samt VA Superföretag år 2015 och 2016 står Claremont som ett av Sveriges starkast växande och mest framgångsrika företag inom konsultbranschen. Vill du veta mer? Besök www.claremont.se

Kort om Yrkesdörren

Visste du att 7 av 10 jobb förmedlas genom kontakter? De nätverk vi har är med andra ord direkt avgörande för att komma in på arbetsmarknaden.Yrkesdörren skapar möten mellan etablerade svenskar och utrikesfödda inom samma bransch för att bredda våra nätverk.