logo

Nätverksträff med ATEA

Gräddvägen 7, 906 20 Umeå, Sverige

Välkommen till Yrkesdörrens nätverksträff med Atea.

Om Atea

Genom att skapa en it-infrastruktur i världsklass är Atea med och lägger grunden till ett smartare och mer innovativt Sverige. Som Nordens största leverantör av it-infrastruktur har Atea bestämt sig för att vara drivande i branschen när det gäller hållbarhetsfrågor.

Har du IT bakgrund och vill fortsätta med den banan i Sverige har bäst chans att bli matchad på denna nätverksträff.

Syftet med mötet är att bredda bägge parters nätverk genom att under en timme samtala om hur er gemensamma bransch fungerar i Sverige samt tips på hur man bäst tar sig in på arbetsmarknaden. Efter mötet ska du som är etablerad svensk dela med dig av 1-2 kontakter från ditt nätverk som din match kan träffa för att lära sig mer om branschen och samtidigt bygga sitt nätverk.

Kort om Yrkesdörren

Visste du att 7 av 10 jobb förmedlas genom kontakter? De nätverk vi har är med andra ord direkt avgörande för att komma in på arbetsmarknaden.Yrkesdörren skapar möten mellan etablerade svenskar och utrikesfödda inom samma bransch för att bredda våra nätverk.

Får du bekräftelse tänk på att planera din resa så att du kommer ca 20-30 minuter innan träffen börjar för registrering.

Är du osäker om du registrerat dig så maila filmon.tumizghi@axfoundation.se