logo

Nätverksträff med Åhléns Malmö City

Best Western Plus Hotel Noble House, Per Weijersgatan 6, 211 34 Malmö

Välkommen till Yrkesdörrens nätverkslunch med Åhlens Malmö City

Syftet är att skapa ett givande möte mellan en etablerad svensk och en ny svensk. Målet med mötet är att bredda bägge parters nätverk genom att under en timme samtala om hur er gemensamma bransch fungerar i Sverige samt tips på hur man bäst tar sig in på arbetsmarknaden. Efter mötet ska du som är etablerad svensk dela med dig av 1-2 kontakter från ditt nätverk till din match. Du som ny svensk får då möjlighet att träffa ytterligare etablerade svenskar,lära dig mer om branschen och samtidigt bygga ditt nätverk.

Kort om Yrkesdörren

Visste du att 7 av 10 jobb förmedlas genom kontakter? De nätverk vi har är med andra ord direkt avgörande för att komma in på arbetsmarknaden. Yrkesdörren skapar möten mellan etablerade svenskar och utrikesfödda inom samma bransch för att bredda våra nätverk.

Nätverkslunchen serveras i samarbete med Åhléns Malmö city på Best Western Plus Hotel Noble House, Per Weijersgatan 6. Det finns ett begränsat antal platser till nätverkslunchen så anmäl dig redan idag! Sista anmälningsdag är 6 februari 2020.

Registreringen är nu stängd.