logo

Nätverksträff Axfood

Norra Stationsgatan 80 C, 113 65 Stockholm, Sverige

Välkommen till Yrkesdörrens nätverksträff med Axfood.

Axfood arbetar med passion för mat och människor. Visionen är att bli ledande inom bra och hållbar mat. Axfood är en stor koncern i Sverige med varumärken som Willys, Hemköp, Dagab, Tempo, Axfood Snabbgross, Mat.se och Middagsfrid samt som delägare av Eurocash, Urban Deli och Apohem. Axfoodkoncernen är en arbetsplats med många ställen att göra skillnad på. Här kan du till exempel jobba inom IT, butik, lager, ekonomi, inköp och logistik.

Syftet med mötet är att bredda bägge parters nätverk genom att under en timme samtala om hur er gemensamma bransch fungerar i Sverige samt tips på hur man bäst tar sig in på arbetsmarknaden. Efter mötet ska du som är etablerad svensk dela med dig av 1-2 kontakter från ditt nätverk som din match kan träffa för att lära sig mer om branschen och samtidigt bygga sitt nätverk.

Kort om Yrkesdörren

Visste du att 7 av 10 jobb förmedlas genom kontakter? De nätverk vi har är med andra ord direkt avgörande för att komma in på arbetsmarknaden.Yrkesdörren skapar möten mellan etablerade svenskar och utrikesfödda inom samma bransch för att bredda våra nätverk.

Träffen kommer att ske på Axfoods huvudkontor på plan 4 ovanför Hemköp. Får du bekräftelse tänk på att planera din resa så att du kommer ca 20-30 minuter innan träffen börjar för registrering.

Välkommen att anmäla intresse.