logo

Nätverksträff med Kicks

Klarabergsviadukten 90, 111 64 Stockholm, Sverige

Yrkesdörrens nätverksträff med Kicks

KICKS är Nordens ledande skönhetskedja och erbjuder ett helhetskoncept inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Med välutbildade skönhetsexperter i 250 butiker i Sverige, Norge och Finland och en modern omnikanalslösning, där fysisk butik och e-handel är integrerat, erbjuder KICKS personliga och inspirerande skönhetstjänster och runt 25 000 produkter från 300 varumärken.

Under eventet kommer vi att matcha Kicks-anställda med dig som är utrikesfödd för individuella möten över en frukost. Syftet med mötet är att bredda bägge parters nätverk genom att under en timme samtala om hur er gemensamma bransch fungerar i Sverige samt tips på hur man bäst tar sig in på arbetsmarknaden. Efter mötet ska du som är Kicks-anställd dela med dig av 1-2 kontakter från ditt nätverk (om du kan) som din match kan träffa för att lära sig mer om branschen och samtidigt bygga sitt nätverk.

Kort om Yrkesdörren

Visste du att 7 av 10 jobb förmedlas genom kontakter? De nätverk vi har är med andra ord direkt avgörande för att komma in på arbetsmarknaden.Yrkesdörren skapar möten mellan etablerade svenskar och utrikesfödda inom samma bransch för att bredda våra nätverk.

Frukosten är på Kicks huvudkontor i Stockholm (nära 7 Eleven) Närmaste Tunnelbanestation är T-Centralen uppgång mot Centralstationen. Får du bekräftelse tänk på att planera din resa så att du kommer ca 20-30 minuter innan träffen börjar för registrering då det är tidigt på morgonen.