logo

Digital Nätverksträff med Åhléns Stockholm

Via länk

Välkommen till Yrkesdörrens digitala Nätverksträff med Åhléns Stockholm

Syftet är att skapa ett givande - digital - möte mellan en etablerad svensk och en ny svensk. Målet med mötet är att bredda bägge parters nätverk genom att under en timme samtala om hur er gemensamma bransch fungerar i Sverige, dela värdefulla tips och idéer på hur man tar sig in på den svenska arbetsmarknaden eller kanske vilka utmaningar och möjligheter som er bransch står inför till följd av Covid 19. Du som etablerad svensk får möjlighet att dela med dig av 1-2 kontakter från ditt nätverk till din match. Du som ny svensk får då möjlighet att träffa ytterligare etablerade svenskar,lära dig mer om branschen och samtidigt bygga ditt nätverk.

Kort om Yrkesdörren

Visste du att 8 av 10 jobb förmedlas genom kontakter? De nätverk vi har är med andra ord direkt avgörande för att komma in på arbetsmarknaden. Yrkesdörren skapar möten mellan etablerade svenskar och utrikesfödda inom samma bransch för att bredda våra nätverk.

OBS! Nätverksträffen sker digitalt p.g.a. de rådande restriktioner. Länk till mötet kommre att skickas ut per mail ett par dagar innan eventet.

Varmt välkommen med din anmälan!