logo

Digital Nätverksträff med Åhléns Göteborg

Via länk

Välkommen till Yrkesdörrens digitala Nätverksträff med Åhléns Göteborg

Varmt välkommen att anmäla ditt intresse för att delta på Yrkesdörrens digitala Nätverksträff med Åhléns Göteborg.

Syftet med nätverksträffen är att skapa ett givande (digital) möte mellan en etablerad svensk, s.k. Dörröppnare och en utrikesfödd person, s.k. Deltagare, inom samma bransch. Nätverksträffen kommer att börja med ett kort intro från Åhléns hållbarhetsavdelning och HR-avdelning där de kommer att prata om deras mångfaldsarbete.

Därefter kommer du att under ca 40 min få träffa personen från din bransch som vi har matchat dig med i ett individuellt digitalt rum. Målet med mötet är att bredda bägge parters nätverk genom att samtala om hur er gemensamma bransch fungerar i Sverige, dela värdefulla tips och idéer på hur man tar sig in på den svenska arbetsmarknaden eller kanske vilka utmaningar och möjligheter som er bransch står inför till följd av Covid 19. Du som Dörröppnare får möjlighet att dela med dig av 1-2 kontakter från ditt nätverk till din match. Du som Deltagare, utrikesfödd person, får då möjlighet att träffa ytterligare etablerade svenskar, lära dig mer om branschen och samtidigt bygga ditt nätverk.

Anmäl dig redan idag då antalet platser är begränsat! Får du plats på eventet komer du få all information du behöver innan och under eventet, tillsammans med möteslänken i god tid innan 10 november! OBS: presentationen av Åhléns medarbetare kommer att hållas på svenska.

Sista anmälningsdagen: onsdag 4 november

Kort om Yrkesdörren

Visste du att 8 av 10 jobb förmedlas genom kontakter? De nätverk vi har är med andra ord direkt avgörande för att komma in på arbetsmarknaden. Yrkesdörren skapar möten mellan etablerade svenskar och utrikesfödda inom samma bransch för att bredda våra nätverk.

Anmälan är nu stängd