logo

Digital Nätverksträff i anslutning till konferensen "Framtidens integration"

Via länk

Varmt välkommen att anmäla ditt intresse för att delta i Yrkesdörrens digitala Nätverksträff som anordnas i samband samband med konferensen "Framtidens integration".

När: Torsdag 6 maj, kl 12:15 - 13:15

Hur: Via länk (länken får du när vi bekräftat att du fått plats på Nätverksträffen)

Sista anmälningsdatumet: Söndag 25 april

Inför den digitala Nätverksträffen kommer vi matcha dig, ung vuxen mellan 16-25 år, med dig, en Dörröppnare, dvs. en person som är etablerad på den svenska arbetsmarknaden. Den digitala Nätverksträffen kommer att inledas med en gemensam introduktion och därefter kommer du och din match i ert individuella "Breakout rooms" ha möjlighet att ha ett förutsättningslöst samtal om hur er gemensamma bransch fungerar i Sverige, sociala koder på arbetsplatser, hur en anställningsprocess går till, hur man utformar en relevant LinkedIn profil eller CV, och mycket mycket mer. Varför inte ta tillfället i akt och klura tillsammans på vilka utmaningar och möjligheter den rådande pandemin innebär för just er bransch? Givetvis, får ni en samtalsguide för att ge vägledning i samtalet.

Det finns ett begränsat antal platser till den digitala Nätverksträffen så anmäl ditt intresse för att delta redan idag. Inom ett par veckor kommer du få ett mail med information om du har fått en plats eller inte.

OBS: Innan du anmäler dig, kolla så att tiden passar dig. Då det är begränsat antal platser är det viktigt att du vet säkert att du kan delta timmen ut på den digitala Nätverksträffen innan du anmäler dig.

Varmt välkommen med din intresseanmälan!

Ta mig till registreringen, tack!