Bli volontär

Vill du bli volontär hos Yrkesdörren?

Är du en engagerad och driven person som vill vara med och skapa en inkluderande arbetsmarknad som tar vara på den kompetens som finns? Vill du göra långvarig skillnad i andras liv? Bli volontär hos Yrkesdörren!

Ansök om att bli volontär:
Alla lediga volontäruppdrag som finns tillgängliga hos oss just nu hittar du hos Volontärbyrån här. Du kan antingen ansöka om att få bli volontär direkt på Volontärbyråns hemsida, eller genom att maila oss informationen nedan:

  • Förnamn och efternamn
  • Telefonnummer
  • Yrke/utbildning
  • Vilken stad du bor i
  • Kort motivering till varför du vill bli volontär

Skicka din ansökan till:
kontakt@yrkesdorren.se

Vill du vara med och bidra, men har lite tid över?

Registrera dig till vanliga Yrkesdörren och träffa en utrikesfödd person inom samma bransch som du. Ni kan prata om allt ifrån hur man förbättrar sitt CV till hur man förbereder sig för en arbetsintervju, och allt som krävs är en timme av din tid!

Vart finns Yrkesdörren?

Yrkesdörrens huvudkontor är i Stockholm, men våra dörröppnare och deltagare som bidrar till integration finns i hela Sverige!

De städer där vi just nu är i störst behov av volontärer, eller dörröppnare som vi kallar er, är: Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala och Umeå. Om du bor i någon av dessa städer och vill engagera dig ideelt genom att träffa och hjälpa nyanlända med jobb, så skulle vi verkligen uppskatta ditt engagemang i Yrkesdörren!